Hírek és aktualitások

A légtisztítás fontossága

Egy olyan KIEMELTEN terhelt környezetben, mint a FOGÁSZATOK, kifejezetten ajánlott arra törekedni, hogy a lehető LEGGYORSABBAN távolítsuk el a levegőbe került fertőző aeroszol részecskéket. A részben, vagy egészben UV fényen alapuló technológiák lényegesen lassabb légcserét biztosítanak, mint az AeraMax Professional.
tovább

3M Filtek Supreme Flow, a buborék nélküli kompozit

A 3M Filtek Ultimate Flow mostantól Filtek Supreme Flow néven érhető el.

Jól ismert és megbízható folyékony kompozit új és kényelmesebben használható külsőben.
tovább

Enzim alapú fertőtlenítés

A multi-enzimes tisztító oldatok használata javítja az eredményt, pénzt takaríthat meg velük a nagyobb hatékonyság és a rövidebb tisztítási idő révén. Megszünteti a maró vegyszerek és semlegesítők hatását, és megnöveli a műtéti eszközök hasznos élettartamát.
tovább

Az injekción túl

Vezeték nélkül. Erőfeszítés nélkül. Fájdalom nélkül.

DentaPen, új generációs elektromos hajtású fecskendő fogászati érzéstelenítéshez. Kezdje fájdalom nélkül a fogászati kezelést!
tovább

Fenntarthatóság és biztonság: a fogászati praxisok szerepe

Olvassa el cikkünket, melyben 10 tippet adunk mire kell odafigyelni annak érdekében, hogy fenntarthatóbban, a környezet érdekeit is szem előtt tartva tudja működtetni praxisát!
tovább

Bemutatkozik a Front-Dent YouTube csatornája

Digitális fogászat? Gyökérkezelés? Újdonságok? YouTube csatornánkon több, mint 100 videó közül válogathat rengeteg témában, így biztosan megtalálja az Önt is érdeklő tartalmakat.

Ne maradjon le és iratkozzon fel még ma!
tovább

Bakteriális szennyeződések csökkentése egy AIRFLOW® kezelés során

Számos, az EMS által támogatott tudós végzett vizsgálatot arra vonatkozóan, hogy hogyan alakul az AIRFLOW® kezelések során a helyiségek bakteriális szennyeződése.
tovább

A tudósok egyetértenek: a koronavírus levegőben terjedése valós veszélyt jelent

Az AeraMax Professional légtisztító berendezések képesek csökkenteni a levegőben található kórokozókat ott, ahol fertőző emberek tartózkodnak. Eltávolítják a szennyeződéseket a levegőből és csökkentik a további fertőződés esélyeit.
tovább

Xios AE szenzor: képalkotás felsőfokon

A Dentsply Sirona Xios AE szenzor piacvezető képminőségével, különböző technikai megoldásaival és az új, továbbfejlesztett képszűrési opcióival segít a pontos diagnózis felállításában és számos lehetőséget kínál praxisának, amelyek Önnek és pácienseinek egyaránt előnyökkel szolgálnak. Ismerje meg!
tovább

2020. július 1-jétől hatályba lépő fontos fizetési változások

Kedves Vásárlónk!

Az alábbiakban 2020. július 1-jétől hatályba lépő fontos változásokról szeretnénk tájékoztatni Önöket, amely közvetlen kihatással lehet Önökre is.

tovább